;

SALAM DARI BUKIT ISTANA

SALAM DARI BUKIT ISTANA
BLOG UTAMA TOKJORO.BLOGSPOT

Pengikut

Isnin, 1 Februari 2010

LAGI CERITA "FROM PERLOK WITH LOVE"

ROMBONGAN PENGANTIN LELAKI DARI KUANTAN



PENGANTIN PEREMPUAN

3 ulasan:

ALoNa [CintamaniszLite] berkata...

Salam Abeli.. sori lambat jawab, baru terperasan komen abeli kat bawah tu.. huhuhu..
pasal soalan abeli tu, cuba guna highlight/ shadow kat fotoshop tu.. saya apun tak pasti ps ver 9 tu yg mana satu, ade ke idak highlight shadow tu,sbb saya guna ps cs3.. atau pun abeli boleh guna gradient tools, tapi gambar akan nampak semacam skit la..ada byk cara lagi sebenarnya..bergantung kepada keadaan gambar.. tapi pada saya kalau gambar tu dah takleh diselamatkan, cuba convert jadi black and white.. harap jawapan ini boleh membantu.. saya ni bukan le pandai sgt..

ALoNa [CintamaniszLite] berkata...

Tolong apa tu Abeli..hish.. buat saspen je la Abeli ni.. huhuhu..

p/s:InsyaAllah..

NuLi FotoBloG berkata...

salam perkenalan... saya pun budak baru belajar.. :D