;

SALAM DARI BUKIT ISTANA

SALAM DARI BUKIT ISTANA
BLOG UTAMA TOKJORO.BLOGSPOT

Pengikut

Jumaat, 5 Februari 2010

KULIT ALBUM (MOCK UP) "FROM PERLOK WITH LOVE"

MOCK UP DEPAN "FROM PERLOK WITH LOVE"

MOCK UP BELAKANG "FROM PERLOK WITH LOVE"

3 ulasan:

ayeesha qist berkata...

tak sabar nak tengok.:)

ALoNa [CintamaniszLite] berkata...

Salam beli.. mock-up cover tu dah ok dah tu abeli.. tapi apa yg lebih penting tu kena tanya org yg membayar tu la.. kalu diaorg berpuas hati, kira bagus la tu kan abeli..Jgn kisah org nak kata apa.. abeli ada style dan identiti abeli yg tersendiri..keep it up..

Pasal kamera tu susah la mau ckp.. pasal d200 tu keluaran 5 tahun dulu.. 2005..10MP, 5 fps.. adik kepada d2x.. kena tgk lens yg ditawarkan.. pakej tu agak menarik, tapi nasihat saya elok la abeli pegang dan test dulu kamera tu..kalu rasa sedap, worst for the money, abeli sambor je..huhuhu..

RMY-Abelitokjoro berkata...

salam alona... abeli buat mokup.. bila siap abeli minta kebenaran tuan yang bayar duit untuk di siarkan dlm blog.. dia tegok dulu.. dia kat ok.. ada unsur siber.. alaf baru.. ke arah 2020.. apa jua bentu grafik.. untuk 2010 ni abeli cuba buat ada unsur siber sikit.. . ada kelainan.. identiti tetap cara abeli..customer belah sini suka warna terang sikit..lain padang lain belalang..