;

SALAM DARI BUKIT ISTANA

SALAM DARI BUKIT ISTANA
BLOG UTAMA TOKJORO.BLOGSPOT

Pengikut

Selasa, 26 Januari 2010

SUE TEMERLOH 'ALBUM DAH SIAP.. STORY BOOK BELUM LAGI,

sue dari Temerloh Pahang selamat di ijab qabul
pada pagi19hb dec 2009 di surau flat sri kemuning temerloh
majlis bersanding di langsungkan di dewan Taman Temerloh Jaya.
Abeli di beri kepercayaan untuk mengendalikan photograrer majlis beliau.. dan
inilah hasil kerja yang tak seberapa dari air tangan abeli
album dah siap dah.. story book dah 70% nak siap.. kalau sue nak ambil dulu.. album.. boleh lah.. call Abeli.. kita bincang macam mana nak buat penyerahan tu.. semuga sue berbahagia bersama suami tersayang..aminn


1 ulasan:

ALoNa [CintamaniszLite] berkata...

amboii abeli..
taruk gamba profil sy kat sini, ek??
TQ ler byk2..

Hmm..tu ler..kat Pahang sy rasa masih kurang OP ni. Sebab kebanyakan majlis persandingan kat sana yg sy penah jadi tetamu biasa..jarang jumpa ada OP. Semuanya guna kamera kompek sendiri aje.

Tp kat area Perak ni..ramaiiii sgt. Kena bersaing secara sihat ler..Takpe..InsyaAllah, ada rezeki masing2 tu.

Uii..kalo sampai org Kelantan panggil abeli ni..kira dasat sgt ler. Itu bermakna..pengantin suka ngan kretiviti seni abeli...

Sy..utk cuti bln 6 ni..yg bertanya tu ramai dh. Tp tanya utk survey aje ler. Kitorang ni selalunya diperlukan utk pengantin last minute cari OP, haha..
Takpe..last minute-last minute pun..kitorang tak kisah sekiranya kitorang pun masih terluang..
Rezeki jgk, kan.